Myję następną porcję
Czary nad śrutem
Czary nad śrutem
Do tej pory, byłem nastawiony sceptycznie to zabiegów związanych z tzw. czarami (mycie, ważenie, smarowanie) ale w ubiegły weekend, z ciekawości, umyłem porcję śrutu - efekt wizualny zrobił na mnie wrażenie, śrut zrobił się błyszczący (jakby z innej fabryki), zdecydowanie różnił się od tego - prosto z pudełka, w dotyku jest bardziej śliski - łatwiej wchodzi do portu. Dzisiaj postrzelałem i muszę powiedzieć, że różnica w jest i to na korzyść "czarowanego"!
Myję następną porcję
Myję następną porcję
TX200 HC_Burris Timberline
-
Marylka i Heniu
-
Marylka i Heniu
Średnio raz na rok wypada i zależy to od tego czy smarujesz śrut czy nie.Jedni uważają, że nie trzeba, inni że to konieczne
He he - każdy przez to przechodziale w ubiegły weekend, z ciekawości, umyłem porcję śrutu
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
-
Marylka i Heniu
śrut
Ja patrzę a Heniu śrut szczotką stalową czyści??

Re: śrut
i tak właśnie powstanie nowy na rodzaj exacta - moletowanyMarylka i Heniu pisze: a Heniu śrut szczotką stalową czyści??![]()
![]()
nowość 2014
Sławek
AA EV2 + DOT FFP
AA EV2 + DOT FFP
Nie wiem, ja myłem w ekstrakcyjnej.hugo pisze:co jest lepsze do mycia: aceton czy benzyna ekstr. ?
Został w firance?umieściłem je w takim woreczku z kawałka firanki i zrobiłem płukankę w słoiku. Wbrew temu co niektórzy pisali, nie stwierdziłem na dnie słoika żadnego osadu.
TX200 HC_Burris Timberline