Dni Twierdzy Poznań 2025
Dni Twierdzy Poznań 2025
Jak co roku impreza znana i lubiana. Wypadałoby się pokazać. Termin 30-31.08. Wszelkie pomysły mile widziane, a ich realizacja będzie zapamiętana.
Nie sztuką jest trafić, sztuką jest ucelować.
- Marcin Lamcha
Re: Dni Twierdzy Poznań 2025
Trzeba ustalić z Marcinem czy "nasz " majdan jest tylko dla nas czy dzielimy go z jakąś grupa rekonstrukcyjną jak w zeszłym roku.
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
potrzebujemy jakiejś wywieśki aby do nas docierali ludzie
Zapytam Marcina. Dwa dni, proszę się wpisywać.
Jest jeszcze fosa do wykoszenia w tygodniu. Proszę szczególnie te osoby, które z niej korzystają. Jak macie namiary do kogoś kto przychodzi okazjonalnie dajcie im znać.
Wykoszenie fosy w czwartek po południu. Lub inny dzień. Napiszcie która godzina, może być np.18 lub inna
Dni Twierdzy:
Sobota
1.
2.
3.....
Niedziela
1. slawol75
2.
3.
Jest jeszcze fosa do wykoszenia w tygodniu. Proszę szczególnie te osoby, które z niej korzystają. Jak macie namiary do kogoś kto przychodzi okazjonalnie dajcie im znać.
Wykoszenie fosy w czwartek po południu. Lub inny dzień. Napiszcie która godzina, może być np.18 lub inna
Dni Twierdzy:
Sobota
1.
2.
3.....
Niedziela
1. slawol75
2.
3.
zawsze środkiem krzyża :)
W czasie Dni będzie rekonstrukcja bitwy o godz. 14-tej. Godzinę wcześniej trzeba będzie uprzątnąć naszą strzelnicę aby umożliwić zainstalowanie materiałów pirotechnicznych.slawol75 pisze: 2025-08-25, 08:44 Zapytam Marcina. Dwa dni, proszę się wpisywać.
Dni Twierdzy:
Sobota
1.PaPaj.
2.
3.....
Niedziela
1. slawol75
2.PaPaj.
3.
Mam przygotowane kierunkowskazy do naszej strzelnicy.
Na wykaszanie fosy wybieram się w któryś dzień przed południem.
w czwartek mogę być o 18j.slawol75 pisze: 2025-08-25, 08:44 Jest jeszcze fosa do wykoszenia w tygodniu. Proszę szczególnie te osoby, które z niej korzystają. Jak macie namiary do kogoś kto przychodzi okazjonalnie dajcie im znać.
sobota i niedzela oba dni.
Możemy ustawić strzelnicę na górze, jak s zeszłym roku.PaPaj pisze: 2025-08-25, 10:45 W czasie Dni będzie rekonstrukcja bitwy o godz. 14-tej. Godzinę wcześniej trzeba będzie uprzątnąć naszą strzelnicę aby umożliwić zainstalowanie materiałów pirotechnicznych.
Mam przygotowane kierunkowskazy do naszej strzelnicy.
Na wykaszanie fosy wybieram się w któryś dzień przed południem.
Też tak uważam, tym bardziej że mało kto się garnie do pracy.
Ja z Julka wpadniemy na pewno w niedziele co do soboty to najwyżej sam ale jeszcze nie mam pewności.
Gdzie reszta członków
Trzeba może żeby władza na Whatsapp napisała ja mogę na Fejsie cos tam umieścić
Gdzie reszta członków

Trzeba może żeby władza na Whatsapp napisała ja mogę na Fejsie cos tam umieścić
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
- Marcin Lamcha
Dni Twierdzy:
Sobota
1.PaPaj.
2.Lamus
3.....
Niedziela
1. slawol75
2.PaPaj.
3.
Sobota
1.PaPaj.
2.Lamus
3.....
Niedziela
1. slawol75
2.PaPaj.
3.
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
to bądź o 18. Będzie jeszcze Tomek i ktoś jeszcze może dojedzie :)GraySaint pisze: 2025-08-26, 11:10w czwartek mogę być o 18j.slawol75 pisze: 2025-08-25, 08:44 Jest jeszcze fosa do wykoszenia w tygodniu. Proszę szczególnie te osoby, które z niej korzystają. Jak macie namiary do kogoś kto przychodzi okazjonalnie dajcie im znać.
sobota i niedzela oba dni.
zawsze środkiem krzyża :)
Dni Twierdzy:
Sobota
1.PaPaj.
2.Lamus
3.GraySaint
4..
Niedziela
1. slawol75
2.PaPaj.
3.GraySaint
4..
Sobota
1.PaPaj.
2.Lamus
3.GraySaint
4..
Niedziela
1. slawol75
2.PaPaj.
3.GraySaint
4..
Na fejsie Wojtek sie pytał czy chcemy pomocy moge go poprosić zeby w sobotę byłGraySaint pisze: 2025-08-28, 09:40 Dni Twierdzy:
Sobota
1.PaPaj.
2.Lamus
3.GraySaint
4..
Niedziela
1. slawol75
2.PaPaj.
3.GraySaint
4..WuDe
Uwaga: