A może by tak na FB?
A może by tak na FB?
Może to głupi pomysł ale co myślicie o możliwości założenia oficjalnej strony WSST na FB? Jak by nie patrzeć to też jest jakaś forma propagowania działalności. Trochę fotek, od czasu do czasu jakiś news o aktualnych wydarzeniach, link do strony - nie trzeba wiele.
Steyr HP & TX HC
Pytanie co reszta ekipy na to. W razie czego to przez najbliższe 3 dni, będę się mocno nudził wieczorami, siedząc w służbowym mieszkaniu w Warszawie (alternatywą jest odległy o ok 200m calodobowy sklep z "procentami"
) Więc mogę spróbować rozgryźć jak się tworzy i prowadzi fanpage'a.

Steyr HP & TX HC
Dobra, dziś wieczorem siądę z pszenicznym Ciechanem
i zobaczę "czym to się je".
A przy okazji, znalazłem na FB coś takiego: LINK
O ile się nie mylę to jest herb Poznania. Ktoś wie może co to takiego?

A przy okazji, znalazłem na FB coś takiego: LINK
O ile się nie mylę to jest herb Poznania. Ktoś wie może co to takiego?
Steyr HP & TX HC
właśnie próbowałem się zalogować i dostałem komunikat że nie ma konta powiązanego z tym adresem.
Nie pamiętam szczegółów, ale wtedy znalazłem w google link do "tajnej" podstrony FB gdzie można było przeprocesować likwidacje konta. Po iluś tygodniach dostałem chyba nawet maila że konto jest skasowane.
Nie pamiętam szczegółów, ale wtedy znalazłem w google link do "tajnej" podstrony FB gdzie można było przeprocesować likwidacje konta. Po iluś tygodniach dostałem chyba nawet maila że konto jest skasowane.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
to może moderatorem chciałbyś zostać 

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vmax2, łącznie zmieniany 1 raz.
Sławek
AA EV2 + DOT FFP
AA EV2 + DOT FFP