A może by tak na FB?
Jak pisałem wcześniej, jestem w stanie w miarę regularnie czegoś takiego doglądać. Sugerowałbym od czasu do czasu parę fotek ze spotkań/strzelania i jakieś "newsy" z tego co aktualnie robimy bądź planujemy w niedalekiej przyszłości. Jest jakaś szansa, że ktoś szukający "wiatrówkowiczów" w P-niu trafi na nas przez wyszukiwarki albo wyczai na FB po znajomych-znajomych-znajomych...
Steyr HP & TX HC
Najlepiej coś podobnego do tego: https://www.facebook.com/KlubWKFT?ref=ts&fref=ts
Ja byłbym za pełną nazwą, jeżeli nie jest zbyt długa.
Facebooka nie cierpię, ale zgłaszam się do moderowania tym ustrojstwem.
Ja byłbym za pełną nazwą, jeżeli nie jest zbyt długa.
Facebooka nie cierpię, ale zgłaszam się do moderowania tym ustrojstwem.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
wydaje mi się ze organizacja non profit czyli strona "organizacja dobroczynna non-profit lub społeczności"
Tylko właśnie chodzi mi o nazwe
WSST Strzelec Poznań
wsststrzelec.pl
Wielkopolskie Stowarzyszenie Strzelectwa Terenowego
Nie wiem wydaje mi się ze ta ostatnia jest zbyt długa a nie wiem jak FB wyszukuje bo może w opisie pełna nazwa tylko czy FB po opisie znajdzie te stronę.
Na tagach i innych rzeczach kompletnie się nie znam i nie wiem jak ludzie wpisują w google aby coś takiego znaleźć o ile w ogóle wpisują.
Tylko właśnie chodzi mi o nazwe
WSST Strzelec Poznań
wsststrzelec.pl
Wielkopolskie Stowarzyszenie Strzelectwa Terenowego
Nie wiem wydaje mi się ze ta ostatnia jest zbyt długa a nie wiem jak FB wyszukuje bo może w opisie pełna nazwa tylko czy FB po opisie znajdzie te stronę.
Na tagach i innych rzeczach kompletnie się nie znam i nie wiem jak ludzie wpisują w google aby coś takiego znaleźć o ile w ogóle wpisują.
Ja mogę powiedzieć tyle, że gdybym sam szukał czegoś takiego w necie to "wujka Google'a" pytałbym o: "stowarzyszenie", "strzel", "wiatrówk" lub "pneum". Oczywiście z dodatkiem "wielkopolska" lub "poznań". Sam tak swego czasu szukałem (no i w końcu znalazłem na SKS-ie
). Zatem optuję za pełną nazwą. Zdaję sobie sprawę z tego, że jest długa. Ale zawiera pełne, konkretne słowa. Skrót jest czytelny tylko dla nas.

Steyr HP & TX HC
Czekam na odpowiedź z FB odnośnie naszego maila bo przy rejestracji ich system twierdzi że mail info@wsststrzelec.pl jest nie prawidłowy.
Napisałem do suportu i czekam.....
Napisałem do suportu i czekam.....