Liga Zimowa 2013 - Zawody 3/5 - 19.01.2013

Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Prezesowa i prezes też już w domu. Powolutku i jakoś się udało. Co do jogingu w taka pogodę, to mnie to nie dziwi. Ludzie nie mają mózgu i tyle, nie wiedzą co to znaczy gołoledź.

Dzięki dla Artura, Damiana i Maurycego za wspólne przejście toru i dzięki dla mojego Skarbeńka za pomoc w biurze i przy notowaniu wyników. ;-)

Ps. Następnym razem jak będę niedysponowany, to przypomnijcie mi, że tak w ogóle to oprócz plotkowania i jedzenia robiliśmy jakieś zapiski, które trzeba na koniec ogłosić. ;-)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Ja też spokojnie i bez niespodzianek jestem w domku po goracej kapieli wygrzana ach !!
Awatar użytkownika
Przemo

Post autor: Przemo »

Pogoda nie rozpieszczała ale przez nią, ciekawy tor i oczywiście doskonałe towarzystwo było bardzo fajnie!
WSST
Tomx

Post autor: Tomx »

Dzieki wszystkim za wspolna zabawe. Tor był wymagajacy .Niby odległosci do wału sa znane a jednak mozna popelnic błedy :-) Pozdrawiam wszystkich w szczegolnosci wielkiego nieobecnego w hft2, Tomku wracaj do zdrowia :-)Pani Marylko poezja grochowka :-)
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Pogoda dała do wiwatu, toromistrz dał czadu (sam był zaskoczony stopniem trudności toru :mrgreen: ) a ja dałem ciała grzebiąc wczoraj przy karabinie 8-) - zero poszło się ... . Jeden z tego pożytek, że mam na co zrzucić kiepski wynik.
Zabawa i towarzystwo super, grochówka zaje...ta (trzy michy wciągnąłem :shock: ) - brawa dla Marylki!
Pomimo przemarznięcia, bardzo sprawnie poszło "sprzątanie" toru i całego przywiezionego majdanu, fajnie, że wszyscy (?) się w to mniej przyjemne zadanie angażują.
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
Kolejna

Post autor: Kolejna »

hugo pisze:6 kart z nieukończonym przejściem.
7, swoją wsadziłam do pokrowca od Maleństwa. Jeszcze grypę jakoś bym zniosła, ale c-c-c-c-combo w postaci choroby, lodowatego deszczu, arktycznych powiewów i dojmującego bólu palca przy każdym ruchu dłonią... No cóż, cieszę się, że reszta dobrze się bawiła- miło było Was zobaczyć i to tak dużym gronie ;)

A ten pierwszy asfalt to świetna zabawa- totalna szklanka xD

Mam nadzieję że w sobotę już bez uszkodzeń, zdrowa i zadowolona z życia będę mogła postrzelać ;)

Gratuluję jeszcze raz wytrwałości tym, co ukończyli tor i odwagi i rozsądku tym, co poszli do auta i oczekują na lepsze czasy ;)

dajcie w końcu te WYNIKI! ;-)

edit:
Szczególne podziękowania dla Damdara za pomocną dłoń, Mazgiera za szybką akcję ratunkową i brak strachu przed krwią oraz dla Artura za przywiezienie ścian do namiotu, dzięki czemu potworne zimno było znośne ;)

Hugo, jeszcze pójdziemy razem w grupie, nic się nie martw :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2014-01-19, 17:15 przez Kolejna, łącznie zmieniany 1 raz.
Maleństwo moje: LG 110 hp
Tomx

teraz tylko piescic cacka bo ruda nie spi.Ja juz prosiaczka doprowadziłem do tem. pokojowej kompresorem wydmuchałem i pkb :-)
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
DAMDAR

Post autor: DAMDAR »

Dziekujemy wraz z Mauro za co tu mówić przewidywalną dobrą zabawę. Marylka gdyby nie tak wielki tłum ucałowałbym Cię za grochóweczkę :-D :mrgreen:
Ja tam nie narzekam na zero, minus, wodę z nieba i inne ja po prostu się bawiłem z synem i towarzystwem w grupie, a wyniki.... no cóż nie samymi wynikami człowiek żyje :mrgreen:
Przepraszam, że uciekłem przed sprzątaniem ale tak jak Maciej mam ogrom pracy po bałaganie z nieba.
Dziękuje całemu towarzystwu !!!! ups stowarzyszeniu :lol:
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Tomx pisze:teraz tylko piescic cacka bo ruda nie spi.Ja juz prosiaczka doprowadziłem do tem. pokojowej kompresorem wydmuchałem i pkb :-)
Lunetę też przedmuchałeś? Bo ja o małego słonia zapomniałbym zaślepki otworzyć i tak sobie radośnie woda na soczewkach by czekała na lepsze czasy ;-)
Steyr HP & TX HC
Tomx

wiadomo butlerki otworzyłem :-) Niektorych wzywały obowiazki w trakcie przechodzenia toru :-| zima niestety
Tomx

przesadzilismy ale było fajnie :-) Radosc Pani Marylki przy połozeniu tego drugiego dalekiego celu niezapomniana :-D
Tomx

fotograficzna relacje mamy z zawodow?:)
Awatar użytkownika
ruffles

Post autor: ruffles »

Ja również dziękuję wszystkim za świetną zabawę a w szczególności Mazgierowi i Rincowi za towarzystwo w boju i użyczenie sprzętu. Grochówka była rewelacyjna i ratująca życie;] Był moment, że sam się zastanawiałem czy dotrwam do końca.

Co do fotek, to ja mam kilka. Jak obrobię troszkę, dziś bądź jutro bo nie wiem czy zdążę, to bym jakoś udostępnił wszystkim. Macie jakąś metodę na rozprowadzanie między sobą fot?

Niestety od razu przepraszam, że część może być poruszona bo mi lekko dłonie cierpły a i za jasno też nie było.;] Niestety obstrzelałem tylko najbliższych współzawodników więc nie wszyscy się załapali. Następnym razem lepiej się otulę jakimś ciuchem to będę mógł więcej polatać z aparatem. Teraz tylko marzyłem żeby trzymać ręce w kieszeniach;]
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Oficjalne wyniki:

W HFT1 wygrał Andrzej Lewandowski z wynikiem 50 pkt. Gratulacje!

Podium w HFT1 wyglądało następująco:
1. Andrzej Lewandowski 50 pkt.
2. Jacek Majewski 46 pkt.
3. Andrzej Płuszka 45 pkt.

W HFT2 wygrał Przemysław Bobrowski z wynikiem 49 pkt. Gratulacje!

Podium w HFT2 wyglądało następująco:
1. Przemysław Bobrowski 49 pkt.
2. Tomasz Kocikowski 39 pkt.
3. Marek Szymański 38 pkt.

Coś tak przeczuwam, że na najbliższych zawodach, Przemo weźmie sobie pierwszy lepszy lepszy patyk i też wygra zawody. :lol:

Ogólnie rzecz biorąc, to chyba były najzimniejsze zawody w jakich brałem udział. Tor był bardzo interesujący (dzięki za stojaka :mrgreen: ), a podmuchy wiatru powodowały dodatkowe utrudnienia. Na pewno nie można powiedzieć, że fort jest nudny.

Cała tabela z wynikami oczywiście znajduje się tutaj: http://www.wsststrzelec.pl/viewtopic.php?t=371

Idę grzać się dalej bo jeszcze nie odmarzłem. ;-)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Tomx

trzeba Przemowi dać lidera jakiegos z otwartymi :-P 10 11 punktow kolosalna roznica
ODPOWIEDZ