Tor był ok,tym razem gałązki przeszkadzały może bardziej niż zwykle,ale to dobrze.To wymusza większą uwagę i zaangażowanie w celowanie,i jeśli położy się cel,to radocha tym większa
Liga Zimowa 2013 - Zawody 1/5 - 24.11.2013
Dla mnie to były porostu kolejne fajne zawody
najbardziej cieszy mnie to,że czy strzelę trochę więcej czy trochę mniej - zawsze mam fun'a z samego faktu strzelania w grupie 
Tor był ok,tym razem gałązki przeszkadzały może bardziej niż zwykle,ale to dobrze.To wymusza większą uwagę i zaangażowanie w celowanie,i jeśli położy się cel,to radocha tym większa
Dziękuję wszystkim kolegom,a koleżankom Eli i Karin za pycha ciasto!! 
Tor super, trafienia dawały większą satysfakcję niż zwykle. Tak właśnie wyobrażam sobie prawdziwe HFT, nie czysta wykoszona polanka ale naturalne warunki. Jeśli takie tory będziemy sobie ustawiali i później pojawimy się na jakiś większych zawodach, to nic nas nie zaskoczy.
Przepraszam, że dziś nie pomogłem rozkładać i składać figurek (pierwszy i mam nadzieję, że ostatni raz) ale sytuacja była napięta jak baranie jaja
Dziękuję też Esmarowi za przesmarowanie karabinka i cenne rady odnośnie strzelania a Patrykowi za użyczenie rękawicy (po raz drugi z podobnym efektem
)
Przepraszam, że dziś nie pomogłem rozkładać i składać figurek (pierwszy i mam nadzieję, że ostatni raz) ale sytuacja była napięta jak baranie jaja
Dziękuję też Esmarowi za przesmarowanie karabinka i cenne rady odnośnie strzelania a Patrykowi za użyczenie rękawicy (po raz drugi z podobnym efektem
WSST
Bardzo ładnie Dugi, bardzo ładnie, trzeba to na beżowe podsunąć.
W kwestii zawodów, to mogę tylko wszystkim podziękować za pomoc w organizacji..
Szczególne podziękowania dla Eli i Marka, jeszcze nigdy nie byłem tak motywowany. Ela motywowała dobrym słowem, a Marek wynikiem lepszym o punkt i oczywiście szczerymi życzeniami sukcesu
- nie byłem dłużny, też życzyłem całym sercem samych dwójek
Jak zwykle pogoda dopisała, było bardzo fajnie.
Przed nami sylwetki.
W kwestii zawodów, to mogę tylko wszystkim podziękować za pomoc w organizacji..
Szczególne podziękowania dla Eli i Marka, jeszcze nigdy nie byłem tak motywowany. Ela motywowała dobrym słowem, a Marek wynikiem lepszym o punkt i oczywiście szczerymi życzeniami sukcesu
Jak zwykle pogoda dopisała, było bardzo fajnie.
Przed nami sylwetki.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
komentarz do ostatniego zdjęcia
a zdjęcia super, dzięki ;)
jest powalający:Dwpadł jak po ogień, wziął co jego i tyle Go widzieli
on i tak (jak sam stwierdził) jest przystojny, trzeba go było zostawić jak jest i innych poprawić xDesmar pisze: ile czasu retusz Twojej facjaty mi zajął
a zdjęcia super, dzięki ;)
Maleństwo moje: LG 110 hp