namiot i stolik będzie,więc możesz śmiało oddawać się kulinariomKolejna pisze:czyli w sobotę jedziemy do Leśnika, a w niedzielę na fort, yup? i brać kawę i bułę.
czy na forcie będzie jakiś namiot ze stolikiem żeby było gdzie ciasto postawić? bo mogłabym coś ewentualnie, gdyby nie było gwałtownego sprzeciwu upiec jakieś ciasto... ostatecznie nikt nie zgłaszał że po makowcu umierał...
Najbliższy weekend
-
Marylka i Heniu
Myślę, że 9:00 to tak w sam raz, żeby tego dnia coś zostało.
Ostatnio zmieniony 2013-11-22, 21:26 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marylka i Heniu
Co to się porobiło Marku! Patyczaki do chorągiewek zabierzesz prawda?
Ostatnio zmieniony 2013-11-22, 21:25 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marylka i Heniu
Karin: Nie byłabym taka pewna kobiety są bardziej zawzięte i jak tupnie nóżką
to wyniki mogą wprawić w osłupienie. Trochę już żyję na tym świecie i kobitki są różne, różniste i piękne, i domyślne. Reszty nie rozwijam 
Ostatnio zmieniony 2013-11-22, 21:24 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
no właśnie o tym samym pisałam, że potrafią:D ale mają dobre serduszka i litują się na widok smutnych oczek:DHeniuD pisze:Karin: Nie byłabym taka pewna kobiety są bardziej zawzięte i jak tupnie nóżkąto wyniki mogą wprawić w osłupienie. Trochę już żyję na tym świecie i kobitki są różne, różniste i piękne, i domyślne. Reszty nie rozwijam
daj jej postrzelać gdzieś z dala od ludzi- z bipodem, na 25 metrów na leżaku- postaw świniaka i niech go kładzie:D nie ma bata żeby nie polubić kładzenia świniaka :DPatrykd pisze:Zazdroszczę, żeby moja tak chciała.
i możesz jej powiedzieć, że jest tak mało kobiet teraz że wszystkie mają fory i wszystkie są nowe- do zwartej grupy ciężej dołączyć później;p
cierpię na brak formy;p a STEYR niestety jednak sam nie strzela:pWuDe pisze: ROZBIJ BANK
Maleństwo moje: LG 110 hp
hej kobietoKolejna pisze:no właśnie o tym samym pisałam, że potrafią:D ale mają dobre serduszka i litują się na widok smutnych oczek:DHeniuD pisze:Karin: Nie byłabym taka pewna kobiety są bardziej zawzięte i jak tupnie nóżkąto wyniki mogą wprawić w osłupienie. Trochę już żyję na tym świecie i kobitki są różne, różniste i piękne, i domyślne. Reszty nie rozwijam
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.