mam pytanie do Patryka Patryk nie zauważyłeś może lub zabrałeś zostawiłam mój spiner z kwiatkiem co dostalam do strzelania z pistoletu i teraz mam problem bo niemam do czego strzelać a dzis go już nie było no może mi ktoś zabrał ale łudzę się ,że może ty zauważyłes co????/ proszę
No i stało się, od razu z czarnucha do marketu jula. Złapałem przedostatnią sztukę podpórki :)
Esjot, karabinek super! A teraz dodatkowo wygląda tak:
Już się nie mogę doczekać weekendu kolejnego :D
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
No kurna jeden raz mnie nie było i zaraz się w amelinium uzbroili
Andrzej bipodzik bardzo ładny wiem bo sam mam i splówka też miodaśna
Dasz postrzelać
No to sprężyny góra
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
oj P Jacku tak mi bardzo smutno dziś chodziłam szukalam w chaszczach może ktoś schował ale na nic moja nadzieja no może Patryk jeszcze został i zauważył i zabrał mam płonną nadzieję a tak mi się fajnie strzelało i mam (cołki dzień popsuty) niemam niemam
Artur niema jak to mieć ---amelinum---- super snajper nam rośnie na naszych oczach ojojoj teraz się narobiło już nawet amelinium pod postem jest namacalne ludzie to dopiero będzie się działo
następny zakup dla odmiany to zostaje już chyba tylko jakiś "unlegal",niewiem,może jakiś Beryl z przemytu z Afganistanu albo to http://www.youtube.com/watch?v=hioPReoo10A
(ło matko) ty nas tu nie strasz Artur bo my wszyscy dostaniemy dopiero (pierdolca)))))::: i do tego jeszcze musimy czarnucha zamienić na żwirownie nawet BIL LADEN by czmychnoł niemówiąc o czeczeńcach co???
dobre ale aż tak chyba nie będę się rzucał w oczy
nie chciałbym,by kiedyś na to forum wszedł przypadkowo(albo celowo ) np. jakiś zbieracz złomu,a pózniej gonił mnie z kumplami po Czarnuchu! Wiadomo,aluminium jest w cenie,i to nie tylko w wersji amelinium