Zawody 7/10 - 01.09.2013
Puchar Konfederacji Zachodniej to plan na przyszły rok i ciągle uważam to za bardzo dobry pomysł. Mam nadzieję, że większość z Was również tak myśli. W tym roku na prawdę zrobiliśmy dużo. Już sam fakt powstania WSST i zgromadzenia tylu zapaleńców jest dużym sukcesem. Dobrze pamiętam jak w lutym Tomek organizował pierwsze spotkanie, było nas 8? Liga WSST była pomyślana jak już "nasz teren - nasze zawody", ligę prowadzi WSST, robi je dla WSST i wszystkich chętnych. Jeżeli większość wyrazi chęć na zrobienie czegoś więcej to będzie super, jak nie to też dobrze, bo w końcu w Poznaniu możemy się spotykać i razem strzelać. Na ten rok plan minimum jest wykonany. Jeszcze tylko ta nieszczęsna rejestracja stowarzyszenia. Plan na rok przyszły to zorganizowanie zawodów w Wielkopolsce zaliczanych do Pucharu PFTA. Na pierwszy raz może tylko jednodniowe, ale wierzę, że temu podołamy zadaniu z łatwością.Przemo pisze: Podejście "nasze zawody nasz teren" trochę jednak burzy inicjatywę pucharu konfederacji- wiem, że to pieśń przyszłości ale mimo wszystko...
Zapisy na zawody 7/10 - 01.09.2013r. - Czarnucha
1. hugo
2. Grossus
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-
Marylka i Heniu
Zapisy na zawody 7/10 - 01.09.2013r. - Czarnucha
1. hugo
2. Grossus
3. Dugi2004
4. Heniu D.
5. WuDe
6. esmar
7. mahonxx
8. mazgier
9. Przemo
10. Krzysztof
11. Artur
12.Maciej
13.ArturD
14.KacperD
1. hugo
2. Grossus
3. Dugi2004
4. Heniu D.
5. WuDe
6. esmar
7. mahonxx
8. mazgier
9. Przemo
10. Krzysztof
11. Artur
12.Maciej
13.ArturD
14.KacperD
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????