Liga zimowa 2015/2016
Czegoś nie kumam? Jakaś p....a poprawność polityczna czy co? Na ostatnich zawodach 1/5 nie było słowa na ten temat, na mikołajkowych w potoku słów, dyskusji NIKT nie bąknął nic na temat F6. Pytanie - o co loto? Jest coś nie halo z F6 czy ktoś zwyczajnie nie nadaje się do negocjacji? Jest jakieś zwarcie z R? Czy mam sam iść i pogadać?
-
Termin 20.12.2015 jest zarezerwowany na forcie, teraz temat wywołujecie gdzie? skoro ja już pisałam w listopadzie ,że mamy termin zabukowany a jeśli nie fort to jak będę wyglądała przed P Marcinem zawracam mu głowę a pozatym którtś z nich również musi być w niedzielę na forcie czyli ustawia sobie kalendarz niedzielny dostosowany do nas to trochę niepoważne bo nikt nie myśli wcześniej aby termin załatwić ,bo to niestety nie jest tak jak nam się wydaje oni mają z dużym wyprzedzeniem zabukowane terminy szczegulnie niedzielne na forcie z różnych powodów,
>jeśli chcecie zmiany to należy pomyśleć o terminie styczniowym a nie teraz po fakcie,nikt nie jest zainteresowany, załatwieniem terminu co miesiąc jak pytam gdzie jak zwykle ktoś!!! załatwi pytanie rzucone w próżnię i na tym się kończy.
>jeśli chcecie zmiany to należy pomyśleć o terminie styczniowym a nie teraz po fakcie,nikt nie jest zainteresowany, załatwieniem terminu co miesiąc jak pytam gdzie jak zwykle ktoś!!! załatwi pytanie rzucone w próżnię i na tym się kończy.
- Lord Rzeźnik
- Lord Rzeźnik
W tydzień chyba ciężko będzie skombinować nowe miejsce... Proponuję fort, ale prawy dziedziniec tym razem. Z wykorzystaniem pomieszczeń (figurki w środku). I z wykorzystaniem przejścia podziemnego łączącego prawy dziedziniec z kaponierą przy naszej prochowni (około 30 metrów korytarza pod kątem)- oświetlimy figurkę tym (moje - udostępnię, działa na 12v), potrzebny jeszcze włącznik i akumulator (mamy). Hm?