Liga zimowa 2015/2016

Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Pytanie zasadnicze gdzie?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
hydro
Kontakt:

Post autor: hydro »

Czegoś nie kumam? Jakaś p....a poprawność polityczna czy co? Na ostatnich zawodach 1/5 nie było słowa na ten temat, na mikołajkowych w potoku słów, dyskusji NIKT nie bąknął nic na temat F6. Pytanie - o co loto? Jest coś nie halo z F6 czy ktoś zwyczajnie nie nadaje się do negocjacji? Jest jakieś zwarcie z R? Czy mam sam iść i pogadać?
Tomx

Post autor: Tomx »

Mistrzu ....Wsst ma też swoje sentymentalne miejscówki .Poczytaj troche forum , bo tylko klepiesz w ta klawiture bez zastanowienia :-)
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Awatar użytkownika
hydro
Kontakt:

1A - wiem ;-) Tylko nie ma dyskusji na ten temat, a jedynie "fajnie by było". Ja jestem "za", bo lubię tego typu "instalacje" więc można nawet na Cytadeli ;-)
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Są całe 3 opcje do wyboru, F1A, F6, Czarnucha. W przypadku opcji nr 1 i 3 jest transport sprzętu i przygotowanie stanowisk. Tylko i aż tyle.
Awatar użytkownika
hydro
Kontakt:

No to w czym problem? Trzeba się tylko wyjajić z tematem i działamy. Ja mam sobotę przed zarezerwowaną na pomoc przy ustawianiu toru. Jak będzie potrzeba to nawet wstanę o 8:00 aby podjechać z pustym bagażnikiem. Tylko zgodnie z deklaracją - pomagam ustawiać ale nie sprzątam z wiadomych powodów ;-)
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Chyba nie byłoby źle przypomnieć sobie IA :mrgreen:
Steyr HP & TX HC
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Termin 20.12.2015 jest zarezerwowany na forcie, teraz temat wywołujecie gdzie? skoro ja już pisałam w listopadzie ,że mamy termin zabukowany a jeśli nie fort to jak będę wyglądała przed P Marcinem zawracam mu głowę a pozatym którtś z nich również musi być w niedzielę na forcie czyli ustawia sobie kalendarz niedzielny dostosowany do nas to trochę niepoważne bo nikt nie myśli wcześniej aby termin załatwić ,bo to niestety nie jest tak jak nam się wydaje oni mają z dużym wyprzedzeniem zabukowane terminy szczegulnie niedzielne na forcie z różnych powodów,
>jeśli chcecie zmiany to należy pomyśleć o terminie styczniowym a nie teraz po fakcie,nikt nie jest zainteresowany, załatwieniem terminu co miesiąc jak pytam gdzie jak zwykle ktoś!!! załatwi pytanie rzucone w próżnię i na tym się kończy.
Awatar użytkownika
Lord Rzeźnik

Post autor: Lord Rzeźnik »

Dokładnie. Najbliższe zawody są już ustalone i tego się trzymajmy. Następne można zrobić w innym miejscu.
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

OK, jak dla mnie pozamiatane. Robimy na VI i tyle.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Zrobię później ogłoszenie i zapisy.
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Gdzie następne zawody bo to już za tydzień! Trzeba ogłoszenie robić!
Awatar użytkownika
hydro
Kontakt:

Jak nie wiadomo gdzie, to na forcie?... no bo gdzie jak nie wiadomo gdzie? ;-)
Awatar użytkownika
Lord Rzeźnik

Post autor: Lord Rzeźnik »

W tydzień chyba ciężko będzie skombinować nowe miejsce... Proponuję fort, ale prawy dziedziniec tym razem. Z wykorzystaniem pomieszczeń (figurki w środku). I z wykorzystaniem przejścia podziemnego łączącego prawy dziedziniec z kaponierą przy naszej prochowni (około 30 metrów korytarza pod kątem)- oświetlimy figurkę tym (moje - udostępnię, działa na 12v), potrzebny jeszcze włącznik i akumulator (mamy). Hm?
Awatar użytkownika
hydro
Kontakt:

No to razem ustawiamy tor. Sobota, 9:00.
ODPOWIEDZ