Zawody 3/10 - 16.06.2013
Kurde, jutro będzie mega fajnie.esmar pisze:No popatrz, z tej strony Ciebie nie znałemGrossus pisze:Mam nowe wydrukowane tabelki z ChairGuna, wyzerowany karabinek, dzisiaj zakupilem czapke. Rano, koniecznie odpraw jakieś czary, dziki taniec i wtedy to już naprawdę ho! ho!
A tak w ogóle, to jest otwarty temat kto będzie sędzią głównym zawodów. Chętnych proszę o nie wyrywanie się. Jutro kogoś wyznaczę
Ps.
Skoro Robert ostro przygotuje się do sesji fotograficznej, to proponuję zrobić dobre zdjęcie grupowe. Mam pomysł na 3 wersję plakatu i może coś w tym stylu. Dlatego jutro jakieś dobre zdjęcie na galowo z karabinkami w pełnym umundurowaniu będzie mile widziane.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
A Szalony Smok znów zaatakował
Ta figurka na prawdę powinna być stawiana na minimum 20-tym metrze... (albo stanowisko być obłożone workami z piaskiem)
Przy okazji - wrzuciłem już na stronę WSST na FB ale nie zaszkodzi powtórzyć i tutaj:
Oczko mu się przylepiło. Temu słoniu.
(przy okazji - czy mi się wydaje czy to wygląda jakby ktoś strzelił odwróconym śrutem?)
Przy okazji - wrzuciłem już na stronę WSST na FB ale nie zaszkodzi powtórzyć i tutaj:
Oczko mu się przylepiło. Temu słoniu.
(przy okazji - czy mi się wydaje czy to wygląda jakby ktoś strzelił odwróconym śrutem?)
Steyr HP & TX HC
Smok jak to smok. Zło wcielone.
Dziękuję wszystkim za przybycie oraz pomoc przy organizacji zawodów. Robi się nas coraz więcej co jest bardzo miłym zjawiskiem.
Gratulacje dla zwycięzców
Szczególnie fajnie, że tyle sprężyn się pojawiło. HFT2 NOT DEAD!
Dziękuję wszystkim za przybycie oraz pomoc przy organizacji zawodów. Robi się nas coraz więcej co jest bardzo miłym zjawiskiem.
Szczególnie fajnie, że tyle sprężyn się pojawiło. HFT2 NOT DEAD!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.