Cykl zawodów o tytuł Pierwszego Strzelca WSST 2013
Ciekawe wiadomości można znaleźć u Kolegów ale i tak nic nie zastąpi praktyki: strzelania w różnym terenie i różnych warunkach pogodowych :)
Ale jak to pisze Wemar: nie ważne z czego strzelasz - ważne, że sprawia Ci to przyjemność.
Ale jak to pisze Wemar: nie ważne z czego strzelasz - ważne, że sprawia Ci to przyjemność.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Po wnikliwym przebadaniu kalendarza imprez strzeleckich, a w szczególności zawodów liczonych do pucharu PFTA, ułożyłem wstępny terminarz zawodów ligi WSST. Wygląda następująco:
28.04
26.05
16.06
07.07
21.07 - Mistrzostwa WSST
11.08
01.09
22.09
13.10
03.11 - zamkniecie sezonu i wyłonienie zdobywcy Pucharu WSST
Zawodów będzie 10, z czego do klasyfikacji liczonych będzie 5.
28.04
26.05
16.06
07.07
21.07 - Mistrzostwa WSST
11.08
01.09
22.09
13.10
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Bardzo przemyślana propozycja ! Mnie się podoba i odpowiada !Grossus pisze:Po wnikliwym przebadaniu kalendarza imprez strzeleckich, a w szczególności zawodów liczonych do pucharu PFTA, ułożyłem wstępny terminarz zawodów ligi WSST. Wygląda następująco:
28.04
26.05
16.06
07.07
21.07 - Mistrzostwa WSST
11.08
01.09
22.09
13.10
Wątek o zapisach na pierwsze zawody wydzieliłem do osobnego tematu.
---
Pragnąłbym wrócić do tematu:
---
Pragnąłbym wrócić do tematu:
Niezrzeszeni płacą 100% (czy też 200%, zależy jak na to patrzeć) i nie są brani pod uwagę w ogólnej klasyfikacji. Jak to wygląda w innych grupach? Może jednak pozwolić niestowarzyszonym na bycie w rankingu? Może przyciągniemy w ten sposób osoby, które chcą się spróbować z nami, ale niekoniecznie chcą do nas przynależeć, bo np. już należą do innego stowarzyszenia czy grupy strzeleckiej. Proszę o dokładne zastanowienie się i opinie.Szabatt pisze:Brać udział może każdy ale nie będzie kwalifikowany do pucharu.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Osobiście byłbym za uwzględnianiem w rankingu wszystkich biorących udział w zawodach. Inaczej możemy zacząć sprawiać wrażenie, że owszem zapraszamy do udziału każdego chętnego ale tak na prawdę liczymy się tylko my - "elyta". Wystaczy by w tabeli rankingowej (bo zakładam, że będziemy taką publikować) "nasi" byli dodatkowo oznaczeni a na koniec była np. dodatkowa, "wewnętrzna" nagroda dla "Najlepszego z członków WSST".
Steyr HP & TX HC