"Strzykawki" się znudziły?hugo pisze:Przekonuję go do sprzedaży PS-a...
Najbliższy weekend
Jacku,przedewszystkim dziękuje,że mogłem postrzelać Twoim karabinkiemhugo pisze:a nasz nowy kolega Artur zarażony już PCP-emPrzekonuję go do sprzedaży PS-a...
Dziś pierwszy raz strzelałem z PCP-a i przyznam,że taki karabinek ma swój urok.W domu już na spokojnie przemyślałem temat,i jeśli kiedyś będę miał PCP-a,to raczej równolegle z PS-em,a nie zamiast niego.Trochę już nim postrzelałem i poprostu polubiłem go,przyzwyczaiłem się.Po za tym za kilka dni przejdzie on gruntowny serwis u Hogana,więc tymbardziej żal byłoby się go pozbywać,więc póki co - zostaję na sprężynie
A wyniki,cóż - są priorytety i prioryteciki
Dzięki jeszcze raz,pozdrawiam wszystkich,i do niedzieli !
w tej kwestii chyba nie tylko Ty nie masz powodów do narzekańGrossus pisze:Na to nie narzekamhugo pisze:liczy się wynik...
nawet nie trzeba daleko szukać przykładu - Marek na ostatnich zawodach zostawił za sobą niejednego PCP-a,jednocześnie będąc blisko ścisłej czołówki HFT1 - można? można
pozdrawiam!
-
Marylka i Heniu
-
Marylka i Heniu
żądny,żądny,że w piątek Pan Sławek miał zamknięty sklep i trza było pożyczyć natomiast się wspaniale strzelało cisza błoga i wszystko wychodziło cel superdugi2004 pisze:widzę ze pan Heniu żądny śrutu
Ostatnio zmieniony 2013-08-17, 16:41 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak nie nie chcesz błądzić to ja będę startował z domu kole 8,45. Podjedź do mnie (Sanocka 22 A) i dalej pojedziemy razem. Pozdrawiam po długim czasie nie bytu!kombatant pisze:Hej!
Chętnie bym zerknął na Waszą miejscówkę, ale czy można tam dojechać czymkolwiek, czy tylko 4x4??
Może przy okazji pogadamy coś i obejrzymy pole do większych jesiennych zawodów w sylwetkach (albo na koniec Waszego cyklu pucharowego)?
A.