Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!
Z mojej strony jeszcze chciałbym przeprosić za zamieszanie przy podziale na grupy. Przy większej liczbie zawodników trzeba po prostu pilnować tworzenia się grup. Następnym razem, każdy kto będzie chciał iść z kimś w grupie przychodzi do biura i tam będzie nadany numer i wydane karty startowe.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Nie lubię się powtarzać,ale tym razem powiem krótko i konkretnie to samo,co po ostatnich zawodach u LGST - KTO NIE BYŁ,NIECH ŻAŁUJE !
Jeśli tak będzie wyglądała organizacja naszych imprez,zaangażowanie,i wogóle rozwój Stowarzyszenia,to pozostaje mi tylko się cieszyć,że mogę być jego małą częścią
W tym miejscu podziękowania dla Wszystkich razem i Każdego z osobna
Special Thanks dla moich dzisiejszych towarzyszy z grupy 8 - Jarek,Piotrek,Wiesiu z przesympatyczną małżonką - managerem naszej grupy
- miło było Was wszystkich poznać
Dziękuję też za obecność wszystkim gościom WSST - bez Was nie byłoby takiej imprezy.Oczywiście gratulacje dla całego Podium w poszczególnych konkurencjach
Jesteście dla mnie wyznacznikiem sukcesu,do którego też chciałbym kiedyś dotrzeć
Pani Marylko - kłaniam się do samej ziemi !!! 
Ostatnio zmieniony 2013-11-10, 19:53 przez ArturR, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję serdecznie za wspaniałą zabawę,
dla mnie było przyjemnością przejść ten tor, w Poznaniu jakoś mi się fajnie strzela bo często trafiam za 2p
a to u mnie nie jest standardem
Tak, że sezon u Was zaczynałem i kończyłem i z tego można się cieszy.
Niestety praca nie pozwala odwiedzić również wspaniałych kolegów z grupy Beaverów,
ale co się odwlecze to nie uciecze.
Dziękuję i zapowiadamy się na następnych zawodach :)
dla mnie było przyjemnością przejść ten tor, w Poznaniu jakoś mi się fajnie strzela bo często trafiam za 2p
Niestety praca nie pozwala odwiedzić również wspaniałych kolegów z grupy Beaverów,
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
To super,czyli już niedługo,bo za "parę chwil" zaczynamy Puchar Zimowy!mariusz.w pisze:Dziękuję serdecznie za wspaniałą zabawę,
dla mnie było przyjemnością przejść ten tor, w Poznaniu jakoś mi się fajnie strzela bo często trafiam za 2pa to u mnie nie jest standardem
- Wiecho1967
ja się w ogóle często mylę:D (teraz macie to na papierze)ProArt pisze:w tym także i Ty
a co do chaosu z kartami- trzeba na nowy sezon zakupić koszulki z napisem "ja tu rządzę" i organizatorów w to ubrać, to nie będzie samowolki i biegania po całym obozie z podkładkami bo każdy będzie wiedział kto jest u władzy i nadaje numery (i nie będzie grup 1.0 1.1. i 1.2
Maleństwo moje: LG 110 hp
- Wiecho1967
Ta szwagier jest tylko jedendugi2004 pisze:Patrykd pisze:Generalnie to samo chciałem powiedzieć, więc tylko zacytuję kolegę Dugiego.dugi2004 pisze:Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagrawynik już nie koniecznie (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem
ale tylko z pod ręki pani Marylki
Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale
Zaraz zaraz ale to jest mój prywatny szwagru o tylko mi on może przeszkadzac
Wszystkim i za wszystko to był mój pierwszy sezon strzelectwa więc jakby to powiedzieć dziewiczy
Poznałem świetnych ludzi zapaleńców jak ja którym nic nie stanie na przeszkodzie jeśli obiorą sobie cel.Wszystkim dziękuje za wskazówki i rady które dawały mi coraz lepsze wyniki w kolejnych zawodach
Pani Marylce że chciało jej się tyle gęb wyżywić za czas który poświeciła na kucharzenie i za jej dobry humor który udziela sie reszcie.
Oczywiście podziękowania dla zaprzyjaźnionego plemienia Buratów którzy skutecznie zaklęciami odgonili deszcz(nie ma to jak stare technologie)
I oby zajebiasta atmosfera na naszych spotkaniach trwała wiecznie
Niech moc będzie z wami
WuDe
Ostatnio zmieniony 2013-11-10, 20:55 przez WuDe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski