Daystate
-
Marylka i Heniu
Jka to już wogóle chyba przeszedł samego siebie:) Może przy okazji przechodzi też na "inną religię"(czytaj markę)hugo pisze:dzisiaj na iwebie wysyp Daystejtów wszelkiej maści. Jak ktoś jeszcze nie ma, to brać, nie czekać
A naszym nowym nabywcom życzę wiele radości z użytkowania Daystateów,pozdrawiam
A po co Ci magazynek ? Uczy złych nawyków i potrafi kaleczyć śrut - każdy, nie tylko w Daystate. Potem się zastanawiasz skąd taki siewnik na tarczy.A inna sprawa: okazuje się że magazynek nie wchodzi
Co do 'wysypu' elektryków - w tym sezonie modne są Walthery - niech ktoś znajdzie jedną ofertę sprzedaży dobrego na forum :) Moda - nic więcej.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Patrząc na charakterystykę Twojego Daystate odnoszę wrażenie, że po ok. 120 strzale spadek ciśnienia w kartuszu z trudem rekompensuje energia zbijaka. Pytania:
- czy między 120 a 140 strzałem karabinek nie traci na kulturze strzału ?
- czy nie okaże się, że 'kosztem' uzyskania 140 zamiast 120 strzałów nie będzie krótszy czas pracy naładowanego akumulatora?
Ogólnie: czy warto walczyć o wydłużenie stałej prędkości Vo ?
Ja mam regulator mechaniczny (reduktor ciśnienia to bardziej prawidłowa nazwa) i do tego płytkę Radecka. Licznik strzałów mam ustawiony na 80. Dlaczego? Ponieważ wiem, że strzał 2 i 79 będą IDENTYCZNE a o to w zawodach chodzi
- czy między 120 a 140 strzałem karabinek nie traci na kulturze strzału ?
- czy nie okaże się, że 'kosztem' uzyskania 140 zamiast 120 strzałów nie będzie krótszy czas pracy naładowanego akumulatora?
Ogólnie: czy warto walczyć o wydłużenie stałej prędkości Vo ?
Ja mam regulator mechaniczny (reduktor ciśnienia to bardziej prawidłowa nazwa) i do tego płytkę Radecka. Licznik strzałów mam ustawiony na 80. Dlaczego? Ponieważ wiem, że strzał 2 i 79 będą IDENTYCZNE a o to w zawodach chodzi
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !