Wysłany: 2015-07-03, 21:07
chce żebym sie zalogował
_________________ Uwaga:
Treści i poglądy zawarte w poście, przedstawiają moją opinię na dany temat w chwili pisania postu. Zastrzegam sobie prawo, do zmiany opinii bez podawania jakichkolwiek przyczyn czy tłumaczenia się komukolwiek.
Daystate TSAR
Gamo GX40
Wysłany: 2015-07-03, 21:26
wygląda dobrze może sie podobać z tym że to chyba rozwiązanie na broń palną gdzie jest podbicie lufy a kompensator ma zadanie zniwelować ten efekt no chyba że twoja wiatrówka ma takiego kopa
_________________ Uwaga:
Treści i poglądy zawarte w poście, przedstawiają moją opinię na dany temat w chwili pisania postu. Zastrzegam sobie prawo, do zmiany opinii bez podawania jakichkolwiek przyczyn czy tłumaczenia się komukolwiek.
Daystate TSAR
Gamo GX40
Jakiego ma kopa to fiu fiu jak przystało na aa S 400 .
Tak z innej beczki to łącznie z poprawa skupienia nie ma również takiego hałasu jak wcześnie jest jak by ciszej może przez to ze powietrze wyrzucone jest tylko w górę .
Wysłany: 2015-07-03, 21:36
Jest fajny i ładny zrób tarczke na 40 m albo jak polecają na beżowym na 50 m z kompensatorem i bez.
Na 20 metrach to i hatsan sobie poradzi
_________________ Uwaga:
Daystate TSAR
Gamo GX40
Przerabiałem kompensator z angielskiej firmy:
http://rowanengineering.c...htm#airstripper
i co pogorszyła warunki strzelania jeśli dopracujesz nowy oryginał nic nie zmieniaj popsujesz wszystko.
_________________ "ONLY THE DEAD HAVE BEEN THE END OF WAR"
Wysłany: 2017-05-04, 22:02
Złota łopata
Wiecho1967 napisał/a:
Przerabiałem kompensator z angielskiej firmy:
http://rowanengineering.c...htm#airstripper
i co pogorszyła warunki strzelania jeśli dopracujesz nowy oryginał nic nie zmieniaj popsujesz wszystko.
_________________ Uwaga:
Daystate TSAR
Gamo GX40