Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!
Iperyt68 pisze:To spoko, będzie nas dwóch - podpatrzyłem u @Patrykad parę "technik"
Piszesz o pozycji na "zabrakło mi sił" przy 20 figurce na waszych zawodach
Ale tego nie da się powtórzyć
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.
LGM-2-?????
LGM-2-?????
1. Bardzo proszę by osoby zaangażowane w pomoc przy organizowaniu zawodów były na godz. 8:00.
2. Rozpoczęcie zawodów będzie punkt 10:00. Przesunięcia są bardzo nie wskazane ze względu na szybko zapadający zmrok i zmienne warunki pogodowe. Jeżeli wcześniej pojawią się wszyscy zawodnicy zapisani na liście, to przyspieszymy rozpoczęcie.
3. Proszę zabrać płaszcze i/lub kurtki przeciwdeszczowe. Oczywiście w ulewie zawodów nie będziemy robić, ale drobna mżawka może się pojawić.
2. Rozpoczęcie zawodów będzie punkt 10:00. Przesunięcia są bardzo nie wskazane ze względu na szybko zapadający zmrok i zmienne warunki pogodowe. Jeżeli wcześniej pojawią się wszyscy zawodnicy zapisani na liście, to przyspieszymy rozpoczęcie.
3. Proszę zabrać płaszcze i/lub kurtki przeciwdeszczowe. Oczywiście w ulewie zawodów nie będziemy robić, ale drobna mżawka może się pojawić.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 2013110906
złe wieści.. (to pogoda dla współrzędnych czarnucha dokładnie, nie dla całego poznania)
złe wieści.. (to pogoda dla współrzędnych czarnucha dokładnie, nie dla całego poznania)
Maleństwo moje: LG 110 hp
W Anglii co chwilę pada, karabinki są myśliwskie więc myślę, że nic im nie będzie
Dodatkowo nożna zabrać worek na śmieci, po zrobieniu dziury na lufę i lunetę pasuje idealnie, przed chwilą sprawdziłem
Zabiorę wkrętarkę, nie mam jednak wkrętów. Jeśli ktoś ma takie z dużymi łbami to proszę żeby zabrał.
Będę o 8.
Dodatkowo nożna zabrać worek na śmieci, po zrobieniu dziury na lufę i lunetę pasuje idealnie, przed chwilą sprawdziłem
Zabiorę wkrętarkę, nie mam jednak wkrętów. Jeśli ktoś ma takie z dużymi łbami to proszę żeby zabrał.
Będę o 8.
WSST
- cantchoose
- Wiecho1967
jakoś nie odpowiedziałeś na moje wezwanie na dwie naszywkiProArt pisze:Przypominam wszystkim którzy zamówili naszywki,że mają one być dostarczone na jutrzejsze zawody.Dobrze byłoby mieć przy sobie "drobniejsze pieniądze".Koszt za sztukę to 6 zł.
Życzę wszystkim jutro powodzenia,ale przedewszystkim dobrej zabawy w fajnej atmosferze
"ONLY THE DEAD HAVE BEEN THE END OF WAR"
Jedne z lepszych zawodów w historii wsst swietny tor sympatyczne towarzystwo no moze z wyjątkiem szwagra
wynik już nie koniecznie (przypominam ze liczy sie fun) ale za to żurek jaki pycha od dziś polubilem
ale tylko z pod ręki pani Marylki
Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale
Bardzo dziękuję wszystkim za wspólny sezon bez was białe nie bylo by czarne a czarne biale
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.