witam Wiechu proscizna kierujesz sie na naramowice na pierwszym skrzyzowaniu za stacja lotos skrecasz w prawo koło hotelu nastepnie w lewo i jestes na karpiej dalej prosto do konca mijasz bros jedziesz az sie asfalt skonczy (uwaga na miske olejowa) jedziesz z gorki po ok 70 m skrecasz w lewo jedziesz prosto jeszcze asfaltem nastepnie w prawo juz w droge gruntow pod wiadukt kolejowy bedziesz widziec elektownie karolin jak nie bedzie mgły:) nastepnie wzdłuz wiaduktu ze 40 m i tak jak droga prowadzi w lewo i jedziesz przed siebie az zobaczysz stojace auta :-)to jest czrnuch
Jedna uwaga: jak zjedziesz z górki w lewo to następny skręt w prawo jest dosłownie 5 metrów przed takimi rurami wiszącymi. Ja za pierwszym razem pomyliłem i jechałem dalej aż do nasypu :)
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
W Obłotnym/ LGST będzie lepsza, skoro masz luźniejszy weekend to się nie zastanawiaj.
Wiem, wiem, aż tak luźną to nie mam. Fajną ekipą tam jedziecie i wierz mi, że też chętnie bym się zabrał. Jeszcze mi dzisiaj kobieta zachorzała i czasem nici z luźnego weekendu będą.
Najważniejszy jest dla mnie 10.11. Wszystkim rozgłaszam, że w tym dniu mnie nie ma dla nikogo. Będę strzelał.
Ps.
Tomx pisze:ja zawitam w sobote
O której się spotykacie?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.