[quote="Patrykd"]Ja będę w sobotę, ale nie w nocy.
Zupełnie Cie rozumiem - jak już w nocy to niech to będzie prawdziwe NHFT co nie ?
W przedostatnią sobotę o 8.00 raczej ciemno już nie było,ale śmiało możnaby rozegrać zawody w nowej formule,coś jak np. Fog Hunting Field Target
a za chwile bedzie snow hanting field target jak nam czarnucha zasypie jak przestawimy godzine bedzie lepiej:) mnie raczej jutro nie bedzie duchem chce byc ale ciało ... kiepskawo sie czuje
wekend bez strzelania wekendem straconym wiec długo sie nie namyslajac wziołem hwusie do reki otworzyłem okno i otworzyłem ogien do puszki po farbie na 20 metrze cel jak autobus ikarus kobieta akurat poszła do sklepu
To teraz już wiemy kto jest tym poznańskim snajperem ! Jeszcze tylko powiedz,że mieszkasz na Ogrodach?! Oj Tomuś Tomuś,to raczej nie był dobry pomysł,mam nadzieje,że nikt cie nie widział,bo pózniej środowisko wiatrówkowe może tylko na tym ucierpieć i jest zle postrzegane ws połeczeństwie.Jeszcze pare takich incydentów(zgłoszonych na Policje) i za chwile na wiatrówkę będzie trzeba mieć pozwolenie jak na ostrą broń.....
a każdy z Dębca to przestępca . Ja też sobie czasami z okna strzelam, tylko jako kulochwyt mam kompostownik i zdarza się jakiś przegniły cel. Trafienie takiego pomidorka jest dość efektowne